Van bruiloft tot vergadering

Hebt u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum Het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget!

Vier uw bruiloft in uw eigen stijl

Zoekt u een bijzondere trouwlocatie die u helemaal volgens eigen wensen kunt inrichten? Wilt u uw trouwfeest een internationaal tintje geven? Bij Het Anker denken wij graag mee bij de creatieve invulling van uw bruiloft. Een bijzondere dag verdient immers een bijzondere locatie! Met sfeervol verlichte en aangeklede zalen, culinaire hoogstandjes en de nieuwste snufjes op audio- en videogebied zorgen wij ervoor, dat uw bruiloft een onvergetelijke dag wordt.

Zalen voor elke gelegenheid

Door de ruime keuze uit diverse zalen en de mogelijkheid om enkele daarvan met elkaar te schakelen bieden wij optimale flexibiliteit. Van een stijlvol diner voor 20 personen tot een spetterend feest voor 450 personen – bij ons vindt u de juiste zaal. Wij zorgen niet alleen voor de passende aankleding, decoratie en verlichting, maar desgewenst ook voor muziek en technische hulpmiddelen.

Zakelijke bijeenkomsten

U bent op zoek naar een geschikte locatie voor uw vergadering, presentatie, workshop of seminar? Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Het Anker de ideale locatie. Wij regelen voor u niet alleen een passende zaal met een professionele uitstraling, maar ook technische hulpmiddelen zoals beamers, Lcd-schermen, geluidsinstallaties en meer. Ook over een originele invulling van uw personeelsfeest adviseren wij u graag.

Culinair genieten

Of bruiloft, familiefeest of bedrijfsevenement, een feest bij Het Anker betekent altijd culinair genieten. Het creatieve keukenteam van ons restaurant ‘Het Atelier’ tovert de heerlijkste lekkernijen voor u en uw gasten, van buffet tot barbecue, van feestelijk diner tot luxe hapjes. Al onze gerechten zijn bereid met verse, eerlijke en pure ingrediënten. Onze uitgebreide menukaart biedt een ruime keuze voor elke smaak, gelegenheid en budget.

Zorgeloos feest vieren

Wilt u zorgeloos feest vieren? Met 30 jaar ervaring en een schat aan kennis in het organiseren van succesvolle feesten, events en bijeenkomsten nemen wij u graag de totale organisatie uit handen. Dat geldt trouwens ook voor uw feest thuis of op een andere locatie: onze luxe cateringservice zorgt niet alleen voor de lekkerste buffetten en hapjes, maar desgewenst ook voor partymeubels, biertap, service- en glaswerk en zelfs voor bijzondere kleren en decoratie voor uw themafeest.

Meer weten over alle mogelijkheden voor uw feest, bruiloft of vergadering?

Wilt u meer weten over de vele verschillende mogelijkheden voor uw feest, diner of vergadering bij Zalencentrum Het Anker? Bent u geïnteresseerd in een buffet of onze catering of ons restaurant ‘Het Atelier’? Neem dan contact met ons op! Of maak een afspraak om onze zalen te bekijken en de diverse opties bij een kopje koffie te bespreken!

Zalencentrum Het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum Het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

 
Zalencentrum Het Anker
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@zalencentrumhetanker.nl