Catering


Hapjes bestellen in Wierden? Daarvoor gaat u natuurlijk naar Zalencentrum Het Anker! Deze luxe cateraar voorziet u graag van heerlijke hapjes én drankjes op uw evenement. Bent u bijvoorbeeld druk bezig met het organiseren van een privéfeest? Wellicht gaat uw zus bevallen en organiseert u als verrassing een baby shower. Of misschien wordt u binnenkort 50; een leeftijd die gevierd moet worden! Maar ook wanneer u de taak heeft gekregen tot het organiseren van een bedrijfsevenement of een andere partij, staat Zalencentrum Het Anker graag tot uw beschikking. Met een goed hapje en drankje maakt u ieder evenement compleet!

Warm en koud buffet Wierden: van alle markten thuis!


Niemand is hetzelfde, dit geldt ook voor eetvoorkeuren. De een houdt van warm, de ander van koud. Zalencentrum Het Anker begrijpt dit als de beste. Daarom helpen wij u van harte verder aan overheerlijke warme én koude buffetten in Wierden! Zo is er voor ieder wat wils om uit te kunnen kiezen. Geloof ons maar; uw gasten komen zeker voor een tweede keer opscheppen! Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer u graag kleine hapjes, een barbecue of andere culinaire wensen heeft voor uw evenement. Wij denken graag met u mee! Het gaat immers om u.

Hapjes bestellen in Wierden en zoveel meer!


Naast dat u bij Zalencentrum Het Anker hapjes kunt bestellen in Wierden, helpen wij u aan zoveel meer! Wat dacht u van statafels en stoelen? Wilt u ook alcohol schenken aan uw gasten als bier? Dan regelen wij graag een biertap voor u met mooi glaswerk én serviesgoed. Geeft u een buitenevenement? Bijvoorbeeld in de heerlijke lente- en zomermaanden? We blijven natuurlijk optimistisch, maar het is toch altijd handig om met de Nederlandse wisselvalligheid een partytent neer te zetten voor de zekerheid. Ook die kunnen wij voor u regelen.

Hapjes bestellen bij de catering in Wierden Zalencentrum Het Anker!


Wilt u graag gebruikmaken van de service van Zalencentrum Het Anker? U kunt bij ons altijd hapjes bestellen in Wierden. Wij gaan graag met u in gesprek omtrent uw evenement en om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op voor meer informatie Onze buffetkaart

Zalencentrum Het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum Het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

 
Zalencentrum Het Anker
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@zalencentrumhetanker.nl