Het Anker: specialist in hoogtepunten

Onze lijfspreuk ‘de feestlocatie voor elke gelegenheid’ maken wij al meer dan 30 jaar waar. En in deze tijden van Corona mag er aan toegevoegd worden: ’De ruimte voor elk feest’. Wij hebben de kennis en ervaring om van elk feest een hoogtepunt te maken. Zalencentrum Het Anker is gespecialiseerd in de totale organisatie van feesten en bijeenkomsten: wij zorgen voor sfeervol aangeklede zalen, perfecte technische ondersteuning en culinaire hoogstandjes, maar desgewenst ook voor muziek of een creatieve invulling van het feestprogramma.

Niet zomaar een feestlocatie

Kennis en ervaring gecombineerd met passie voor het vak – dat maakt Zalencentrum het Anker tot een feestlocatie, die meer te bieden heeft. Wij denken bij alle mogelijkheden creatief en flexibel met u mee en vinden voor elke uitdaging een oplossing. Daarbij houden wij uiteraard altijd rekening met uw wensen, de groepsgrootte én uw budget. Zo wordt uw bruiloft, familiefeest, zakelijke bijeenkomst of personeelsfeest altijd een succes!

Vernieuwend

Het Anker geeft veel aandacht aan nieuwe trends op culinair gebied. Ons keukenteam verwent u en uw gasten met de heerlijkste gerechten, buffetten en hapjes. Daarbij staan altijd onze kenmerken centraal: verse, eerlijke en pure ingrediënten. Samen met onze medewerkers doen wij er alles aan om uw evenement ook culinair tot in de puntjes te verzorgen, van buffet tot barbecue, van feestdiner tot borrelbites. Maak eens vrijblijvend een afspraak – wij laten u graag zien wat we te bieden hebben. Kom in het weekend ook eens langs in ons restaurant Anno 1987 en laat u verrassen door de originele setting en de aantrekkelijke menukaart!

Goed bereikbaar zalencentrum

Of u nu lopend komt vanaf het NS station, met de fiets of met de auto, Zalencentrum Het Anker is altijd goed bereikbaar. Het gezellige centrum van Wierden vindt u op loopafstand. Er is voldoende parkeerruimte, ook voor grotere feesten en bijeenkomsten. En we staan zeven dagen in de week voor u klaar!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze zalen, ons restaurant Anno 1987 of de vele mogelijkheden, die onze feestlocatie te bieden heeft? U bent van harte welkom om de zalen te bekijken en de opties met ons te bespreken. Neem contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak!

Nico Griffioen en Richard Nijkamp

Zalencentrum Het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum Het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

 
Zalencentrum Het Anker
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@zalencentrumhetanker.nl