De perfecte locatie voor uw bruiloft in Wierden!


De mooiste dag van uw leven vraagt natuurlijk om de mooiste trouwlocaties in Twente. Wij van Zalencentrum Het Anker hebben wat u zoekt! Wij beschikken namelijk over een breed aanbod aan zeer sfeervolle zalen met sfeervolle aankleding en verlichting, de modernste technische audio- en videosnufjes, een zaalindeling die precies is afgestemd op het aantal gasten en het programma van de dag. Tot slot biedt onze keuken culinaire creaties om van te smullen: bij Zalencentrum Het Anker besteden wij aandacht aan elk detail van uw bruiloft.

Vierseizoenslocatie


Voor ieder seizoen van het jaar is onze locatie geschikt. Wanneer uw graag in de herfst- of wintermaanden wilt trouwen, is onze locatie knus, warm en romantisch! Of droomt u juist van buiten trouwen in Twente, hopelijk in de stralende zon? Dan is onze buitenruimte misschien wel wat voor u! U heeft bij Zalencentrum Het Anker zelfs de optie tot het verbinden van diverse zalen. Zo kunt u uw bruiloft zo groot, of zo klein houden als u wenst. Van een intieme plechtigheid met enkel uw naaste dierbaren tot aan een groots en meeslepend feest voor honderden gasten: bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Samen met u zorgen wij voor een bruiloft die nog mooier is dan u heeft durven dromen.

Bruiloft in Wierden ingericht naar uw wensen


De bruiloft van u en uw partner is jullie grote dag. Zalencentrum Het Anker vindt het dan ook belangrijk dat u uw trouwlocatie in Wierden geheel volgens eigen wens kunt laten inrichten. Misschien heeft u zelf al een goed plaatje van hoe dit moet zijn. Bijvoorbeeld klassiek en romantisch, of wellicht juist stoer en edgy! Trendy of traditioneel, informeel of in stijl, wij zorgen voor precies die uitstraling, die u voor ogen staat. De inrichting van een trouwlocatie is een belangrijke sfeerbepaler van uw bruiloft. U kunt uw beiden persoonlijkheden er helemaal in kwijt! Wilt u liever wat hulp bij het bepalen van de inrichting? Dan helpt Zalencentrum Het Anker u daar graag bij. Van de verlichting tot aan de aankleding en de decoratie; alles is bespreekbaar! Een trouwlocatie, die u helemaal volgens eigen wensen kunt inrichten – dat is waar de meeste bruidsparen van dromen. Bij Het Anker kunt u uw creatieve ideeën volop uitleven, alles is mogelijk.

Flexibel aanbod aan zalen


Het maakt niet uit hoeveel gasten u voor uw bruiloft verwacht: ons brede aanbod aan sfeervolle zalen en buitenruimte biedt oplossingen voor elke bruiloft. De mogelijkheid om enkele zalen ook met elkaar te verbinden maakt onze locatie extra flexibel. Van een intiem huwelijksdiner met naaste familie en vrienden tot een spetterende bruiloft voor honderden van gasten – bij ons vindt u altijd de perfecte ruimte.

Zorgeloos feest vieren


Met meer dan 30 jaar ervaring en een brede kennis van het organiseren van feesten en events kunt u bij ons zorgeloos van uw trouwdag genieten. Wij nemen u graag de totale organisatie uit handen en adviseren u deskundig en met oog voor elk detail. Geluidsapparatuur, een band, een dj of een act – wij regelen het graag voor u! En het keukenteam van ons restaurant Anno 1987 zorgt er met de heerlijkste gerechten, buffetten en hapjes voor, dat uw bruiloft ook op culinair gebied een hoogtepunt wordt.

Aantrekkelijke acties


Trouwen in Wierden bij Zalencentrum Het Anker: dat betekent niet alleen een feest op een bijzondere locatie, waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Wij hebben voor bruidsparen ook altijd aantrekkelijke acties die zeer de moeite waard zijn. Maak eens vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen!

Meer weten over trouwlocaties in regio Twente


Wilt u graag meer te weten komen over de trouwlocaties in de regio Twente van Zalencentrum Het Anker? Wij gaan graag met u in gesprek! Neem gerust contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we uw wensen en ideeën en kunnen we de mogelijkheden bekijken!

Maak een afspraak

Zalencentrum Het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum Het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

 
Zalencentrum Het Anker
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@zalencentrumhetanker.nl