Altijd een perfecte zaal

Bij Zalencentrum Het Anker vindt u een ruim aanbod aan diverse kleine en grote zalen. Een gezellig familiefeest of een zakelijke vergadering, een onvergetelijke bruiloft of een stijlvol diner – wij bieden u altijd de perfecte zaal. En natuurlijk zorgen wij ook voor de rest: een sfeervolle aankleding en de heerlijkste gerechten!

Flexibele feestlocatie

Sommige van onze zalen kunnen met elkaar worden verbonden. Deze mogelijkheid maakt onze feestlocatie extra flexibel. Of het om 20 of om 450 personen gaat – geen probleem! Hier een overzicht van onze zalen en hun capaciteit:

Naam Capaciteit
De Flamingo 175 personen
De Orchidee 275 personen
De Orchidee + Flamingo 450 personen
De Lisdodde 30 personen
Fluitekruid 40 personen

Daarnaast bent u ook van harte welkom in ons sfeervolle restaurant Anno 1987. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk onze zalen dan in de fotogalerie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Uw bruiloft op een perfecte locatie

Bij een onvergetelijke bruiloft hoort een bijzondere locatie. Sfeervol verlichte en aangeklede zalen, de modernste technische audio- en videosnufjes, een zaalindeling die perfect bij uw feest past en natuurlijk de heerlijkste culinaire creaties – wij zorgen ervoor, dat elk detail klopt!

Vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten

Ook voor alle zakelijke bijeenkomsten vindt u bij ons altijd een geschikte zaal. Een presentatie, een netwerkavond, een seminar of een vergadering – wij denken graag mee over de optimale invulling en aankleding. Uiteraard beschikken wij over alle technische en praktische middelen voor een succesvolle bijeenkomst, zoals beamers, geluidsinstallaties, Lcd-schermen, flip-overs en meer. Ook over een originele invulling van uw personeels- of bedrijfsfeest adviseren wij u graag.

Culinaire hoogstandjes

Bij een geslaagd familiefeest, een spetterende bruiloft of een stijlvol diner horen ook de passende culinaire hoogstandjes. Natuurlijk staan hierbij uw wensen centraal: wilt een heerlijk stampottenbuffet of een informele barbecue? Of een verfijnd diner met tongstrelende desserts? Hartige borrelbites of een luxe hapjesplateau? De keuken van ons restaurant Anno 1987 zorgt met verse, eerlijke en pure ingrediënten altijd voor een culinair feest!

Meer informatie over de zalen van onze feestlocatie?

Wilt u meer weten over onze zalen of zelf eens een kijkje nemen? Neem dan contact met ons op! Of maak een vrijblijvende afspraak om de zalen te bezichtigen en bij een kopje koffie alle mogelijkheden te bespreken. Wij bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget!

Restaurant Anno 1987

Restaurant Anno 1987

Orchidee + Flamingo

Orchidee + Flamingo

Flamingo + Orchidee

Vergaderopstelling

Zalencentrum Het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum Het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

 
Zalencentrum Het Anker
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@zalencentrumhetanker.nl