Zaalverhuur in Rijssen gezocht?

Bent u van plan om een feest te organiseren? Of wilt u een vergadering of bijeenkomst organiseren? Het is belangrijk dat u altijd over de juiste locatie beschikt. Een passende locatie bij uw evenement kan het verschil maken en dit zorgt voor een geslaagd feest! Bij Zalencentrum het Anker bent u hiervoor absoluut aan het juiste adres. Voor zaalverhuur in Rijssen weet u bij Zalencentrum het Anker namelijk zeker dat u goed wordt geholpen. Een bruiloft, vergadering, verjaardag of iets anders organiseren? Kies voor ons en ga voor zeker. Bij Zalencentrum het Anker is ontzettend veel mogelijk. Het personeel denkt graag met u mee en heeft al een zeer ruime ervaring in het organiseren en draaien van de meest uiteenlopende feesten. En het stopt niet bij het organiseren en hosten van grootse feesten en bruiloften. Het professionele team van Zalencentrum het Anker kan u volledig ontzorgen en u een onvergetelijke avond garanderen. Benieuwd hoe ons team te werk gaat? Plan dan gerust een afspraak in om al uw wensen te bespreken. Wij lopen u door de ruime mogelijkheden en samen zorgen we voor een prachtfeest!Uw feest is onze zorg

Onze lijfspreuk is in één opslag duidelijk: ‘dé feestlocatie voor elke gelegenheid’. Dit maken we al ruim 30 jaar waar. In totaal hebben we vier zalen, waardoor u altijd de geschikte zaal krijgt die past bij uw gelegenheid. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede kennis wordt elk feest een geslaagd feest. We weten hoe we zalen moeten aankleden voor diverse soorten feesten. Als u een zakelijk evenement organiseert waarbij u toch een speelse, ontspannen look and feel wilt creëren, maar wel met een professionele uitstraling, dan zorgen wij daarvoor. Lijkt Zalencentrum het Anker u een mooie locatie voor uw bruiloft, maar bent u bang dat u zeer specifieke wensen niet waar gemaakt kunnen worden door ons team? Try us! We hebben al heel wat klanten ontzettend tevreden gemaakt en blij verrast. Hopelijk bent u de volgende!

Wat biedt Zalencentrum het Anker?

Op kwaliteit kunt u gegarandeerd rekenen. Zalencentrum het Anker is gespecialiseerd in het organiseren van feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Zo kunt u denken aan onze mooie zalen, heerlijk eten, technische ondersteuning, muziek en creatieve invullingen. Daarnaast kunt in ons nieuwe restaurant heerlijk dineren. Kortom: bij ons vindt u daadwerkelijk alles. U kunt bij Zalencentrum het Anker vertrouwen op:

  • Jarenlange ervaring;
  • Een team dat met u meedenkt;
  • Altijd de juiste oplossing;
  • Heerlijk, vers eten;
  • Voldoende parkeerruimte;
  • Zeven dagen in de week open.


De mogelijkheden van Zalencentrum het Anker

Wanneer u denkt dat een feestje organiseren neerkomt op een zaaltje huren in Rijssen of omgeving en hier en daar wat voorbereiden, dan bent u de aanpak van Zalencentrum het Anker duidelijk nog niet gewend. Onze mogelijkheden voor een zaal huren in Rijssen zijn oneindig. Bij Zalencentrum het Anker kunt u rekenen op een complete begeleiding en indien gewenst totale overname van de organisatie van uw geplande feest bij ons op locatie. Wie bij ons een zaal komt huren in de omgeving Rijssen, profiteert van onze professionele aanpak. Uw evenement is onze zorg en dat pakken we graag goed aan. U bent van harte welkom bij Zalencentrum het Anker voor het vieren van uw bruiloft, verjaardagsfeest, jubileumfeest, bedrijfsfeest, congres of ander soort evenement. Vraag gerust naar de mogelijkheden, dan lichten we u die graag toe.

Zakelijk evenement organiseren?

Heeft u binnenkort een zakelijke bijeenkomst en zoekt u de juiste locatie? Ook dan zijn de zalen van Zalencentrum het Anker zeer geschikt. Wij voorzien u graag van geluidsinstallaties, beamers, Lcd-schermen en meer. Wij hebben alles voor u op locatie, inclusief een team dat alles voor u klaarzet en aansluit. Erg handig! Op deze manier heeft u geen omkijken naar deze zaken en kunt u zich gewoon focussen op de meeting.

Catering om uw vingers bij af te likken

Naast zaalverhuur en bijbehorende aankleding kunt u ook bij ons terecht voor catering. Onze koks verzorgen voor u een heerlijke lunch, een fantastisch diner of een culinair buffet. Voor ieder soort feest of bijeenkomst kunt u kiezen voor de combinatie met onze cateringservice. Wilt u dat wij catering verzorgen bij u in een van onze vergaderruimtes? Ook dat is geen probleem. Bij ons kunt u vergaderen in onze stijlvolle kamers. Onze sfeervolle zalen zorgen ervoor dat u altijd gebruik kunt maken van dé perfecte locatie, ongeacht de groepsgrootte. Voor elk programma en ieder budget hebben we een goede oplossing. Daarnaast denken we altijd graag met u mee. Op deze manier heeft u een geslaagd feest, een leuke vergadering of een andere geslaagde gelegenheid.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag een zaal huren in Rijssen? Kies voor de zalen van Zalencentrum het Anker en profiteer altijd van ons mooie aanbod. Heeft u nog verdere vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Vul dan direct ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo krijgt u een gezellig en geslaagd feest, bijeenkomst of andere gelegenheid!

Neem contact op voor meer informatie

Zalencentrum het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker