Zaal huren in Almelo?

Heeft u binnenkort iets te vieren of bent u van plan om een bijeenkomst te organiseren? Het is belangrijk dat u dan de juiste locatie tot uw beschikking heeft. Wilt u graag een zaal huren in Almelo? Dat kan bij Zalencentrum Het Anker. Bij ons kunt u terecht voor zaalverhuur in Almelo voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, bedrijfsuitje en nog veel meer andere soorten feesten. Bent u er klaar voor om er een feestje van te maken in Almelo? Of u nu een klein zaaltje wilt huren in Almelo of een mooie grote feestzaal wilt huren in Almelo of omgeving; u kunt in beide gevallen bij het sfeervolle Zalencentrum Het Anker terecht!Feestzaal huren in Almelo met catering

Wilt u naast een zaal huren in Almelo ook graag de catering direct geregeld hebben? Wij kunnen ook de catering verzorgen of een heerlijk buffet klaarmaken voor u en uw gasten. Zalencentrum Het Anker beschikt over een ruime keuken en professionele chefkoks die graag de heerlijkste hapjes of gerechten voor u bereiden. U kunt bij ons kiezen uit catering in de vorm van hapjes, catering in de vorm van een bescheiden of zeer uitgebreid buffet of een heerlijk (meer-gangen) diner. Laat het ons gerust weten als u interesse heeft in onze cateringservice, dan lichten we u graag alle opties uitgebreid toe als u bij ons een feestzaal nabij Almelo komt huren.

Sfeervolle vergaderruimte huren?

Wilt u eigenlijk een vergaderruimte huren voor een vergadering in stijl? Bij Zalencentrum Het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Onze sfeervolle zalen zorgen ervoor dat u de juiste vergaderlocatie heeft, ongeacht de groepsgrootte. Voor elk programma en elk budget hebben wij een passende oplossing. Bovenal denken we graag met u mee. Op deze manier heeft u een gezellig feest, een fijne vergadering of een andere geslaagde gelegenheid. Interesse in onze vergaderzalen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de opties voor de grootte van uw groep. Een combinatie van vergaderen en catering is uiteraard mogelijk en verzorgen wij graag voor u.

Zalencentrum Het Anker

Bij het Anker hebben we een duidelijke lijfspreuk: ‘de feestlocatie voor elke gelegenheid’. Dat maken we al ruim 30 jaar waar! In totaal hebben we vier zalen, wat ervoor zorgt dat u altijd wel een geschikte zaal vindt bij ons. In onze kleinste zaal passen 40 personen en door het combineren van twee grote zalen kunt u ook bij ons terecht met 450 personen tegelijk. U kunt het bij ons zo gek en groots maken als u zelf wilt. Dankzij onze kennis en ervaring maken wij elk feest namelijk tot een succes. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie van feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Hierbij kunt u denken aan mooi aangeklede zalen, technische ondersteuning, heerlijk eten en eventueel muziek of een creatieve invulling voor uw feestprogramma. We beschikken sinds kort zelfs over een prachtig restaurant waar u heerlijk kunt dineren. Kortom: bij ons weet u dat u aan het juiste adres bent. U kunt bij Zalencentrum Het Anker vertrouwen op:

  • Jarenlange ervaring;
  • Een team dat met u meedenkt;
  • Altijd de juiste oplossing;
  • Heerlijk, vers eten;
  • Voldoende parkeerruimte;
  • Zeven dagen in de week open.


Onze mogelijkheden

De mogelijkheden voor een zaal huren in Almelo zijn oneindig. Helemaal wanneer u kiest voor Zalencentrum Het Anker. Zoekt u een bijzondere trouwlocatie? Of wilt u juist een goed feest organiseren voor uw personeel? Het is bij ons allemaal mogelijk. Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Zalencentrum Het Anker geschikt. Zo kunnen wij u voorzien van beamers, Lcd-schermen, geluidsinstallaties en meer. Ideaal voor als u graag zoveel mogelijk regelt bij één en dezelfde partij. Op deze manier heeft u daar geen omkijken meer naar en kunt u zich volledig focussen op de meeting. Heeft u specifieke wensen en bent u benieuwd of wij daarin iets voor u kunnen betekenen? Vraag het gerust en wij in ieder geval ons best doen!

Neem contact met ons op!

Wilt u graag goedkoop een zaal huren in Almelo? Kies voor Zalencentrum Het Anker en profiteer van ons ruime aanbod zalen en de bijkomende (eventuele) services. We kunnen zover ontzorgen in de organisatie van uw evenement als u wilt. Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak plannen? Neem dan gerust contact met ons op en vul het contactformulier in. Op naar een geslaagd feest, bijeenkomst of andere gelegenheid!

Neem contact op voor meer informatie

Zalencentrum Het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum Het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker