Catering in Rijssen nodig?


Gaat u binnenkort een feest organiseren? Of gaat u binnenkort trouwen? Dan zijn er veel zaken waar u aan moet denken, bijvoorbeeld het eten, de uitnodigingen, muziek en meer. Het uitbesteden van catering in Rijssen is dan ook ideaal, omdat u er zelf geen omkijken meer naar hebt en u kunt rekenen op lekker eten. Bij Zalencentrum het Anker bent u aan het juiste adres voor de heerlijkste catering in Rijssen. Wilt u een compleet buffet bestellen in Rijssen? Wij regelen het voor u en u kunt het buffet ook nog eens geheel zelf samenstellen. Wilt u liever een cateraar in Rijssen die bij u lekkere borrelbites komt verzorgen in ruime aantallen? Dan zijn wij ook met ons team voor u klaar én we geven graag een luxe tintje aan onze borrelhappen. Laat u verrassen door onze catering in Rijssen en u wilt nooit meer anders dan bij ons een buffet bestellen in Rijssen!Het Anker: uw eventplanner

Naast catering in Rijssen kunt u bij ons terecht voor zaalverhuur of een heerlijk diner in ons restaurant. Zalencentrum het Anker staat erom bekend u al het regelwerk uit handen te nemen. Indien u wilt, kunnen we u volledig ontzorgen wat betreft de organisatie van uw evenement bij ons op locatie. Of dit nu een bruiloft, jubileumfeest, vergadering of ander soort (zakelijk) evenement is, wij staan voor u klaar om u volledig te ondersteunen. Wilt u binnenkort een vergadering organiseren? Dat kan in onze sfeervolle vergaderzalen. Bovendien denken we graag met u mee, zodat u altijd een geslaagd feest krijgt. Bij ons kunt u rekenen op onze brede inzetbaarheid. Op elk gebied kunnen wij u uitstekend helpen en adviseren. Catering in Rijssen is dus ook zeker geen probleem. We kunnen heerlijke hapjes maken, maar het is ook mogelijk om een volledig diner door ons te laten verzorgen.

De mogelijkheden zijn dus zeer uitgebreid: hapjes, buffetten, barbecues en andere heerlijkheden behoren allemaal tot de opties. Naast het eten zelf kunnen we zelfs stoelen, statafels, glaswerk, partytenten, serviesgoed, een biertap en nog veel meer voor u regelen. Wij nemen u graag het nodige werk uit handen, zodat u volledig kunt genieten! Plan gerust een vrijblijvende afspraak met ons in, dan vertellen we u graag alle mogelijkheden die u heeft bij Zalencentrum het Anker en/of onze catering in Rijssen.

Bruiloft? Onze catering in Rijssen helpt u graag!

Gaat u trouwen? Wat een geweldig nieuws! U heeft vast al gemerkt wat een werk er bij een trouwerij komt kijken: de jurk en het pak, het vervoer, de gastenlijst... Zalencentrum het Anker staat met hun catering in Rijssen graag tot uw beschikking voor een smakelijk buffet in Rijssen. Zo hoeft u zich in ieder geval over het eten absoluut geen zorgen te maken. Wij kunnen onze culinaire creaties geheel afstemmen op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een bruiloft met een internationaal tintje? Bijvoorbeeld in Arabische sferen? Dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het buffet of diner. Uw bruiloft is onze culinaire passie!

Zalencentrum het Anker

Het personeel van Zalencentrum het Anker heeft een jarenlange ervaring en hierdoor weten ze goed hoe ze iedere gelegenheid tot een succes kunnen maken. Wij denken op een flexibele en creatieve wijze met u mee, zodat we originele ideeën voor uw gelegenheid kunnen plannen. Hier staan we om bekend en daar zijn we trots op, want zo ontstaan gewoon de meest leuke en mooie feesten!

Misschien wilt u een leuke, originele invulling voor het bedrijfsfeest? Wij denken met u mee! De specialisatie van Zalencentrum het Anker is breed en omvat de totale organisatie van feesten, vergaderingen en overige bijeenkomsten. Bij Zalencentrum het Anker kunt u terecht voor een prachtige locatie, een van onze vier zalen bijvoorbeeld, maar ook voor de technische ondersteuning, eten en nog meer. Een aantal van onze voordelen voor u op een rij:

  • Jarenlange ervaring;
  • Een team dat met u meedenkt;
  • Altijd de juiste oplossing;
  • Heerlijk, vers eten;
  • Voldoende parkeerruimte;
  • Zeven dagen in de week open.


Onze lijfspreuk is duidelijk: ‘de feestlocatie voor elke gelegenheid’. Dit maken we namelijk al ruim 30 jaar waar! Bij Zalencentrum het Anker kunt u dan ook altijd rekenen op al de bovenstaande voordelen en profiteert u van onze vele mogelijkheden. Met vier zalen kunnen wij een capaciteit aan van 40 tot 450 personen. Het maakt dus niet uit van welk kaliber uw evenement is, u kunt op ons rekenen!

Catering in Rijssen boeken voor een buffet in Rijssen

Wilt u graag gebruikmaken van een uitstekende catering in Rijssen voor een aanstaand evenement? Organiseert u bijvoorbeeld een buurtfeest of een familiedag? U weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag! Met heerlijk eten en drinken maakt u van iedere gelegenheid een waar feest. Een heerlijk buffet bestellen in Rijssen doet u natuurlijk bij Zalencentrum het Anker! Wij staan graag tot uw beschikking met onze culinaire mogelijkheden. Van verrassende en traditionele borrelbites tot grootschaligere catering; onze professionele koks toveren met passie voor hun vak de heerlijkste gerechten en hapjes op uw feest. Ware culinaire creaties om van te smullen! We gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Zo kunnen we altijd een buffet leveren dat geheel op maat is gemaakt. Bij Zalencentrum het Anker besteden we aandacht aan elk detail. Wat zullen uw gasten en u genieten!

Wilt u dus graag onze catering in Rijssen boeken voor uw buffet in Rijssen? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek om alle opties en mogelijkheden te bespreken. Wilt u, naast onze catering, ook gebruikmaken van onze andere diensten? Bijvoorbeeld statafels, partytenten of wellicht wel het huren van zalen? Geef het vooral aan! Wij helpen u van A tot Z!

Wilt u vaker ons buffet bestellen in Rijssen?

Bent u al fan van ons en bent u van plan vaker hapjes of een buffet te bestellen in Rijssen? Dan kunnen we uiteraard een mooie regeling treffen als u ons kiest als uw vaste cateraar voor bedrijfsfeestjes en zakelijke events. We hebben een ruime ervaring in het cateren van evenementen, waardoor u ons als een betrouwbare partner kunt zien voor al uw feesten en partijen. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we de voor u gunstige mogelijkheden bespreken.

Neem contact op voor meer informatie


Zalencentrum het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker