Hapjes bestellen in Almelo bij catering in Almelo


Bent u op zoek naar catering in Almelo? Als u hapjes wilt bestellen in Almelo kunt u daar tal van redenen voor hebben. Organiseert u bijvoorbeeld een surprise party voor uw beste vriendin die gaat emigreren? Laat haar en haar gasten dan nog één keer goed genieten van 'typische' Nederlandse hapjes: in een luxe jasje gestoken! Of gaat u misschien binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Zalencentrum het Anker helpt u dan graag verder aan luxe hapjes en drankjes om uzelf en uw gasten goed te verwennen. Maar hier stopt het niet. Wij zijn namelijk breed inzetbaar. Uw bruiloft is onze passie, maar zo ook ieder ander feest of evenement! Zo helpen wij u ook graag verder aan een prachtige trouwlocatie die geheel naar eigen wens is in te richten. Laat uw creativiteit de vrije loop. Of u nu een traditionele bruiloft of een internationaal tintje aan uw bruiloft wilt geven: wij leveren precies dat af wat u voor ogen heeft. Van de verlichting tot de aankleding, van de decoratie tot aan het kleurgebruik, alles wordt afgestemd op uw wensen. Het is immers uw grote dag!Wij bieden catering in Almelo en de omgeving aan bij u op locatie, maar we kunnen natuurlijk ook direct vers vanuit onze keuken een heerlijk diner of buffet serveren in één van onze zalen. U kunt gaan voor een warm en koud buffet in Almelo, maar we zijn ook meesters in de verzorging van heerlijke borrelbites! Onze koks gaan graag voor echte klassiekers, maar dan prachtig opgemaakt waardoor het water u al in de mond loopt wanneer de schalen met hapjes of amuses de zaal binnenkomen. Daarnaast denken de koks graag met je mee over unieke, verrassende menu’s op hapjesplateaus, warme en koude buffetten, een viergangendiner of geheel andere unieke opzet.

Wat onze keuken kenmerkt?

Verse, eerlijke en pure ingrediënten: dat zijn de kenmerken van onze keuken. Van lekkere borrelbites tot catering aan huis. Wie bij Zalencentrum het Anker hapjes wil bestellen in Almelo en omstreken kan rekenen op waanzinnige kwaliteit. Onze koks toveren met passie voor hun vak de heerlijkste gerechten op tafel. Of dit nu in één van onze zalen hier op locatie is of bij u aan huis, onze catering in Almelo is van een ongekend hoge kwaliteit. Daar zijn we trots op en het liefst zien we heel Almelo en omstreken genieten van onze culinaire creaties. Goed eten maakt het feestje! Bij Zalencentrum het Anker besteden we aandacht aan elk detail. Zowel in de keuken als in de verdere verzorging en aankleding van onze evenementen en feesten. Met maar liefst vier zalen en een totale capaciteit van 40 tot 450 personen kunnen we heel wat feestjes faciliteren. Zien we u binnenkort ook bij ons op de koffie om uw opties te bespreken?

Warm en koud buffet in Almelo waarvan u blijft opscheppen!

Naast dat u bij ons terecht kunt voor het bestellen van hapjes in Almelo voor bijvoorbeeld uw bruiloft, regelen wij nog veel meer culinaire mogelijkheden voor u! Wat dacht u van een heerlijk warm en koud buffet in Almelo? Zo heeft iedere gast de keuze tot iets heerlijks warms of iets verfrissend koels! Maar ook voor complete maaltijden, barbecues en andere culinaire heerlijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij luisteren goed naar uw wensen. Zijn er bijvoorbeeld gasten met bepaalde allergieën of dieetwensen? Dan houden wij hier uiteraard rekening mee! Zo kan iedereen optimaal genieten.

Hapjes bestellen in Almelo voor zakelijk evenement

Niet alleen voor persoonlijke evenementen kunt u bij Zalencentrum het Anker hapjes bestellen in Almelo. Heeft u bijvoorbeeld de taak gekregen om een zakelijke bijeenkomst te organiseren, zoals een vergadering? Een mooie locatie en goede catering zorgen dat dit nóg professioneler overkomt op uw gasten. Naast de mogelijkheid tot het huren van onze catering én voldoende zalen, bieden wij ook graag technische ondersteuning. Zo kan de vergadering enkel soepeltjes verlopen en levert dit hopelijk mooie resultaten op!

Voordelen catering in Almelo

Naast dat u bij Zalencentrum het Anker terecht kunt voor heerlijke hapjes in Almelo en een warm en koud buffet in Almelo, bieden wij nog veel meer voordelen aan. Zo beschikken wij over jarenlange ervaring waardoor wij u altijd de juiste oplossing kunnen bieden. Ook luisteren wij echt naar uw wensen en behoeften, waar wij vervolgens op anticiperen. Wij denken met u mee! Ook niet geheel onbelangrijk: wij zijn zeven dagen per week open! Zo kunt u ook in het weekend een evenement bij ons organiseren. Krijgt u veel gasten? Geen probleem. Wij beschikken over voldoende parkeerruimte. En last but not least: u en uw gasten genieten bij ons altijd van heerlijk, vers eten van hoogstaande kwaliteit.

Ja! Ik wil hapjes bestellen in Almelo

Wanneer u graag hapjes wilt bestellen in Almelo bij Zalencentrum het Anker, dan helpen wij u graag verder! Wij gaan graag met u in gesprek om het type evenement door te nemen en uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen.Neem contact op voor meer informatie

Zalencentrum het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker