Sylvester Party 3.0

Editie 2020

Oud en Nieuw vier je in Wierden!

Als de klok 12 keer heeft geslagen, het vuurwerk is afgestoken en je hebt je familie een Gelukkig Nieuwjaar gewenst, dan is het PARTYTIME!

Wij ontvangen je vanaf 01.00 uur.

Als het gaat om DJ'en verstaat Robbá Rovega zijn vak en brengt hij dan ook op de juiste momenten de juiste muziek naar de dansvloer. Hij zorgt er voor dat je dansend en swingend het Nieuwe Jaar ingaat. Rond de klok van 4.00 uur nemen de Beatcrooks het stokje over. Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Dreamfields, Boulevard Outdoor en Dauwpop vliegen ze overal “Uut de Bochte”! Hun Happy Høken remix “Annie uut de bochte” is ongekend populair! Deze badboys freestylen samen met hun unieke Led Robot, pompende beats in een dikke feest flow. Van rammende house beats tot foute feestmuziek, happy hardcore en harder! Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd.

Met deze 2 topacts is onze Sylvesterparty 3.0 dan ook een feestje dat je niet kan én niet mag missen!

Koop snel je tickets want vol = vol
Minimale leeftijd 18 jaar.

Bestel kaarten voor dit event

Zalencentrum het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Zalencentrum het Anker
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@zalencentrumhetanker.nl