Love on Top

dé show voor jouw bruiloft

Trouwplannen? Droom weg bij LOVE ON TOP!

Heb je trouwplannen? Droom je van een onvergetelijke dag als stralende bruid in een oogverblindende trouwjurk? Dan mag je LOVE ON TOP niet missen: een schitterend event met een bruidsshow vol glamour en inspiratie voor jouw mooiste dag!

Nieuwe formule

Sinds vele jaren trekt de vermaarde bruidsshow van Bruidsboutique Josephine by Brenda en Zalencentrum Het Anker honderden bezoekers. Maar dit jaar is er voor een nieuwe formule gekozen: LOVE ON TOP, een ultieme verwen-avond voor aanstaande bruidjes, (schoon)moeders en vriendinnen (maar bruidegommen, (schoon)vaders en vrienden zijn zeker niet minder welkom!). Tijdens een wervelende bruidsshow van anderhalf uur worden 55 schitterende bruidsjurken getoond. Bakker Personal Tailor zorgt ervoor dat ook de nieuwste trends in herenkostuums op de catwalk voorbijkomen. Er zijn geen standhouders, maar iedere aanstaande bruid én bruidegom ontvangt een goodiebag vol verrassingen en cadeaus ter waarde van minimaal €150,00. Nekx Hair & Beauty en Bloemen bij Bas zorgen als mede-organisatoren voor feestelijke kapsels, prachtige bloemstukken en romantische bruidsboeketten.

Diner & Show VIP-arrangement (€37,50) - aanvang 18.00 uur

Wil je er helemaal een bijzondere avond van maken? Kies dan voor het VIP-arrangement! Dit biedt niet alleen de toegangskaarten, een welkomstdrankje en de goodiebag t.w.v. minimaal €150,00, maar ook een overheerlijk drie-gangenmenu voorafgaand aan de show en bovendien de beste plaatsen in de zaal! Een fantastisch avondje uit voor iedereen, met wie je jouw voorpret voor je mooiste dag wilt delen!

Tijdig reserveren

Natuurlijk kun je ook voor deelname zonder diner kiezen. Regular tickets kosten €12,50 en omvatten de toegang, een welkomstdrankje en de goodiebag t.w.v. minimaal €150,00. Reserveer tijdig, want vol is vol! De show begint om 19.45 uur. Bij de ingang van de zaal kun je muntjes kopen voor een heerlijk kopje koffie, een lekker wijntje of een ander drankje.

Aanstormend showtalent Jordan Roy zal tijdens LOVE ON TOP voor de muzikale omlijsting zorgen.

Kortom: een avond die je als aanstaand(e) bruid(spaar) niet mag missen!

Mail: info@loveontop.nl
Facebook: Love on Top - dé show voor jouw bruiloft

Tijdens de Love on Top bruidsshow worden foto- en video opnames gemaakt. Door het betreden van Zalencentrum het Anker geef je toestemming aan de organisatie om deze opnames onbeperkt te gebruiken of door derden te laten gebruiken.

Bestel kaarten voor dit event

Zalencentrum het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Zalencentrum het Anker
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@zalencentrumhetanker.nl