LOKAAL FAIRRUKKELIJK en WERELDS SMULLEN

Draag ook uw steentje bij en kom naar dit event

16 oktober Wereldvoedseldag!

Waarom heeft niet iedereen in de wereld voldoende te eten?
Omdat we helaas nog steeds moeten constateren dat niet alle wereldburgers even bewust omgaan met de beschikbare voedselvoorraden. De aarde brengt voldoende voedsel voort voor iedereen, honger in de wereld is een gevolg van ongelijke verdeling.

Stichting Wereldwinkel Wierden staat voor eerlijke en duurzame handel
Elke dag “fairrukkelijk” eten en daarmee bewust bezig zijn is nog niet vanzelfsprekend. Daarom omarmt de Wereldwinkel Wierden het initiatief van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties om wereldwijd minstens één keer per jaar extra aandacht voor voedselzekerheid in de wereld te promoten.

Op dinsdag 16 oktober zullen de koks van Zalencentrum het Anker een Wereldmaal(tijd) bereiden (met producten uit de Wereldwinkel) en dit serveren in buffetvorm. Een deel van de opbrengst zal gaan naar de stichting BOWIE. Dit omdat het, ook in onze gemeente, nog steeds niet vanzelfsprekend is dat iedereen voldoende te eten heeft.

Een geweldige initiatief van de vrijwilligers van Wereldwinkel Wierden, welke dus in het kader van Wereldvoedseldag samen met de lokale ondernemers extra aandacht besteden aan een eerlijke voedselverdeling.

Bestel kaarten voor dit event

Zalencentrum het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Zalencentrum het Anker
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@zalencentrumhetanker.nl