Kerstdiner 25 december: Smakelijke Kerstbuffetten, ruime keuze en volop gezelligheid voor jong en oud

Dinsdag 25 december

Kerstdiner 25 december:

Smakelijke Kerstbuffetten, ruime keuze en volop gezelligheid voor jong en oud

Een feestelijke entourage met live muziek, tongstrelende gerechten van topniveau en een warme, gezellige sfeer, waarin jong en oud optimaal kunnen genieten – het Kerstdiner op Eerste Kerstdag bij Zalencentrum het Anker belooft ook dit jaar weer een fantastische combinatie van gastvrijheid en ‘kunst uit de keuken’ te worden!

Heerlijke buffetten met voor elk wat wils
De keukenbrigade van Zalencentrum het Anker pakt met het Kerstmenu 2018 groots uit. Op de heerlijke buffetten voor de voor- en hoofdgerechten vindt iedereen wel één of meer culinaire hoogtepunten: van carpaccio tot garnalencocktail, van in zijn geheel gebraden runderentrecote tot gamba’s uit de wok. Tussen deze gangen verwent de chef-kok zijn gasten met een speciale verrassing. En uiteraard eindigt het culinaire feest met een overheerlijk grand dessert.

Neem alvast een kijkje in de menukaart

Kerstplezier voor kinderen
Een Kerstdiner bij Zalencentrum het Anker betekent ook een feest voor kinderen. Natuurlijk wacht er een speciaal kinderbuffet op de kleine gasten, met poffertjes, pannenkoeken, frietjes, mini-pizza’s, mini-hamburgers en nog veel meer. Ook voor de kinderen eindigt het smulfestijn met een heerlijk grand dessert. Tussendoor zorgt een kinderbioscoop voor afwisseling en kan er bovendien naar hartenlust worden geknutseld – zo wordt het Kerstdiner bij Zalencentrum het Anker een feest voor jong en oud!

Vers en puur
Verse, eerlijke en pure ingrediënten – dat is het kenmerk van onze keuken. Dat geldt natuurlijk ook voor ons Kerstmenu. Onze producten zijn met zorg geselecteerd en ons enthousiaste team laat voor deze feestelijke gelegenheid ‘kunst uit de keuken’ op zijn allerbest zien. En dat betekent nieuwe culinaire trends, die toch altijd herkenbaar zijn, spannende combinaties, die tot verrassende smaakbeleving leiden en tongstrelende creaties, die de zintuigen prikkelen.

Reserveer nu uw Kerstdiner bij Zalencentrum het Anker

Inloop 25 december vanaf 16.30 uur

Wilt u ook op Eerste Kerstdag in een feestelijke en gezellige sfeer van een fantastisch Kerstdiner genieten? Reserveer dan nu uw tafel bij Het Anker! Neem voor meer informatie contact met ons op: telefonisch 0546- 57 17 54, of stuur een mail naar info@zalencentrumhetanker.nl

Kosten

Volwassenen € 42,50 per persoon (excl. consumpties)
4 tot 12 jaar € 17,50 per persoon
Tot 4 jaar: gratis

Bestel kaarten voor dit event

Event informatie

  • Kerstdiner 25 december: Smakelijke Kerstbuffetten, ruime keuze en volop gezelligheid voor jong en oud
  • Datum Dinsdag 25 december
  • Aanvang 17:00 uur
  • Artiesten Live muziek
  • Kosten € 42,50 p.p.

Zalencentrum het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Zalencentrum het Anker
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@zalencentrumhetanker.nl