De Grote Kans voor een Kind Sinterklaasshow

Help mee om pakjesavond te redden en steun het goede doel!

Wil je weten welke avonturen Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar allemaal beleven? Waarom Sinterklaas zijn baard föhnt? Wat er met al het inpakpapier is gebeurd? En of Sinterklaas de weddenschappen gaat winnen om pakjesavond te redden? Dan mag je De Grote Kans voor een Kind Sinterklaasshow beslist niet missen!

Onvergetelijke middag

Een vrolijke Sinterklaasshow met een spannend verhaal - op vrijdag 29 november kun jij er in Zalencentrum Het Anker in Wierden bij zijn! Luisteren, kijken, lachen, meeleven, meezingen, meedansen – kortom, een onvergetelijke middag voor de hele familie.

Om het allemaal nog een beetje spannender te maken vragen wij ieder kind ook nog iets mee te nemen: een stukje inpakpapier! Nieuwsgierig geworden wat daarmee gebeurt? Meld je snel aan en help ons tijdens deze geweldige show om pakjesavond te redden! Na afloop heeft Sinterklaas natuurlijk voor ieder kind een leuk presentje!

Alles voor het goede doel

De entreeprijs voor de Grote Sinterklaasshow bedraagt € 7,50 per persoon. De gehele opbrengst komt ten goede aan Stichting Kans voor een Kind. Ook de opbrengst van de verloting met hele mooie prijzen, is voor deze stichting. Zo help je met jouw entreekaartje ook een ander kind!

Stichting Kans voor een Kind vervult wensen van kinderen uit Twente, die het door een lichamelijke of psychische ziekte ofwel door sociale of maatschappelijke omstandigheden niet gemakkelijk hebben. Ontroerende voorbeelden van wensvervullingen zijn te lezen op www.kansvooreenkind.nl/vervulde-wensen.

Bestel kaarten voor dit event

Event informatie

  • De Grote Kans voor een Kind Sinterklaasshow Help mee om pakjesavond te redden en steun het goede doel!
  • Datum 29 november 2019
  • Aanvang 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
  • Kosten € 7,50

Zalencentrum het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Zalencentrum het Anker
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@zalencentrumhetanker.nl