Dansavond

Dansen is plezier voor 2!De dansavonden bij Zalencentrum het Anker, georganiseerd door Dansclub Wierden staan garant voor een heerlijk avondje uit in een gezellige ambiance.

Beginners, gevorderden, jong en oud, iedereen is welkom. Op de grote dansvloer komen veel verschillende soorten dansen aan bod, van ballroom, country, Latijns-Amerikaans tot aan oude (volks)dansen toe. De medewerkers van het Anker staan voor u klaar om u te voorzien van een heerlijk drankje en smakelijke hapjes.

Of u nu alleen bent, met uw partner of met een hele vriendengroep, de dansavond is voor iedereen toegankelijk. Het Anker is tijdens de dansavonden geopend vanaf 20.15 uur.

Breng eens een bezoek aan een van onze swingende dansavonden en combineer dit gezellige avondje dansen met een diner in het ons aangrenzende Restaurant \'Het Atelier\'

Bestel kaarten voor dit event

Zalencentrum het Anker

De feestlocatie voor elke gelegenheid

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Vrijblijvende afspraak maken Meer over het anker

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Zalencentrum het Anker
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@zalencentrumhetanker.nl